Доставка

Цена за доставка

 

Доставката на книгата НЕ Е включена в цената на книгата. Доставката е за сметка на купувача.

 

Доставка в България

 

Купувачът заплаща цената на куриерската услуга при получаване на книгата.

 

Цената за доставка се изчислява от куриерската фирма в зависимост от това къде живеете Вие като клиент. Вижте цените в калкулатора на ЕКОНТ. Ние ще изпращаме книгите от офис на Еконт, за да Ви излезе на Вас по-евтино доставката!

 

По подразбиране ще изпращаме книгите на дадения от купувача адрес за доставка. Ако имате други желания за доставка, например до офис на Еконт, моля да въведете точните данни на офиса на Еконт в полето "Коментар", намиращо се под полето за Вашия адрес (Данни на клиента) в стъпка 2 от финализиране на поръчката.

 

При плащане с наложен платеж цената на доставката е по-висока.

 

Срок за доставка в България

 

Моля, давайте правилни телефон, адрес и имейл адрес, за да сме сигурни, че можем да Ви изпратим книгата по-скоро след поръчката и че нашите имейли с информация за поръчката Ви стигат до Вас!

 

Доставката на книгата "Ухае на... България" става след заплащането ѝ през онлайн магазина с кредитна/дебитна карта или след избор на наложен платеж. След като успешното плащане е видимо за нас, книгата бива предадена на куриерска фирма за сметка на купувача. Срок за обработка на поръчките от наша страна: 10 работни дни, но ще се стараем да ги изпратим много по-бързо от това, разбира се!

 

Сроковете за доставка, след като предадем книгата на куриерска фирма, зависят от условията и натовареността на куриерската фирма.

 

Еконт експрес връщат пратките към подателя, ако получателят не си ги вземе от куриера в рамките на 7 дни. При получаване обратно на книгата поради неуспешна връзка с клиента, ние анулираме направената поръчка.

 

Доставки в чужбина

За нас е важно да можем да стигнем до всеки български дом, без значение в коя точка на света се намира! Работим по изграждането на дългосрочна стратегия за разпространението на книгата в чужбина. 

Засега през онлайн магазина могат да се изпращат поръчки в чужбина при следните условия:

- предварително заплащане на книгата. Наложен платеж не е възможен за поръчки в чужбина;

И

- предварително заплащане на доставката. Ако не виждате сума за доставка още при поръчката, очаквайте имейл от нас с допълнителна фактура със сумата за доставка според цените на DPD или Български пощи (задължително с тракинг номер).

Без значение от наличностите в нашия онлайн магазин uhaena.bg, за българите в чужбина винаги има и print on demand версия на книгата. Повече за нея четете тук. Все пак ние препоръчваме версията, която се продава в нашия онлайн магазин, защото е напечатана в България, с твърди корици, конецово шиене и луксозни страници.