Сигурни подаръци с поръчки до 20-ти декември!

Сигурни подаръци с поръчки до 20-ти декември!

16 декември 2021

С дебелите си конецово шити корици и цветните си страници книгата "Ухае на... България" е прекрасна идея за подарък! И то не само за роднините, живеещи в чужбина, за детето, излизащо за първи път на квартира, или за скъпата баба кулинарка! Нашата готварска книга съдържа традиционните български рецепти, на които всеки иска да ухае домът му отвреме-навреме!

 

Ако поръчвате книгата за коледен или новогодишен подарък, единствено поръчката до 20.12.2021 г. ще Ви подсигури спокойствието, че книгата ще стигне навреме!

 

Не забравяйте да дадете точен адрес и телефон, за да може куриерската фирма да Ви открие! Ние пък ще си комуникираме с Вас по имейл, така че Ви молим по възможност да въвеждате верен имейл адрес.

 

Изпращаме книгите чрез куриер (Еконт, освен ако клиентът специфично не поиска изпращане със Спиди).

 

Цени за доставка

Напомняме Ви, че цената за доставка не е включена в цената на книгата и се заплаща при получаване на книгата. Наложеният платеж и доставката до дома Ви оскъпяват доставката.

 

Примерни цени за доставка на Еконт (зависят от това къде сте Вие):

До офис на Еконт с наложен платеж: 6.12 лв

До Вашия адрес: 8.11 с наложен платеж и около 7.63 лв, ако книгата е платена с карта.

 

Можете да проверите точната цена за доставка чрез калкулатора на Еконт. (Ние изпращаме книгите от офис на Еконт в София.)

В три нидерландски библиотеки вече "Ухае на... България"! Вижте кои са те!

прочети още

През март 2022 г. блогът Ухае на... навършва цели 9 години! Затова в периода 01.03.-15.03. можете да купите от https://uhaena.bg/ книгата "Ухае на...България" с 9% намаление!

прочети още

Пожелаваме ви много здраве, много щастие и много вкусни моменти през 2022-ра година!

прочети още

Българската библиотека в Тенерифе "Дас вида" получи като подарък книгата "Ухае на... България" лично от Петя Аргирова.

прочети още

В книжарница Нисим в София ви очаква готварската книга на Петя Аргирова! Адрес на книжарницата: бул. Васил Левски 59 (на една пресечка от “Попа”).

прочети още

Петя Аргирова често си говори за вкусни рецепти с Радио Кърджали! А ето, че в това интервю разказва и за книгата "Ухае на... България"!

прочети още