В книжарница Нисим Ухае на... България!

В книжарница Нисим Ухае на... България!

24 декември 2021

Мили приятели, в книжарница Нисим в София също Ухае на… България! И там ви очаква готварската книга на Петя Аргирова, така че ако това е вашият перфектен подарък за празниците, все още имате възможност да си го набавите навреме! На 24.12. книжарницата работи от 11 до 15 ч. На 25.12. почиват. Адрес на книжарницата: бул. Васил Левски 59 (на една пресечка от “Попа”).

 

Знаем, че някои от вас предпочитат да си купят книгата от книжарница, вместо онлайн, затова се радваме, че това вече е възможно! Особено сме щастливи, че именно в уюта на историческата книжарница Нисим, сега притежание на внучката на Валери Петров, можете да намерите "Ухае на... България"!


А сладките, които виждате на снимката, са много специални: рецептата е наследство от Виолетка, покойната майка на Петя. Това е стара българска рецепта и можете да я намерите в “Ухае на… България”, разбира се! Обичаме да похапваме тези сладки по време на зимните празници!

В три нидерландски библиотеки вече "Ухае на... България"! Вижте кои са те!

прочети още

През март 2022 г. блогът Ухае на... навършва цели 9 години! Затова в периода 01.03.-15.03. можете да купите от https://uhaena.bg/ книгата "Ухае на...България" с 9% намаление!

прочети още

Пожелаваме ви много здраве, много щастие и много вкусни моменти през 2022-ра година!

прочети още

Българската библиотека в Тенерифе "Дас вида" получи като подарък книгата "Ухае на... България" лично от Петя Аргирова.

прочети още

Ако поръчвате книгата за коледен или новогодишен подарък, единствено поръчката до 20.12.2021 г. ще Ви подсигури спокойствието, че книгата ще стигне навремре!

прочети още

Петя Аргирова често си говори за вкусни рецепти с Радио Кърджали! А ето, че в това интервю разказва и за книгата "Ухае на... България"!

прочети още