В българската библиотека в Тенерифе също Ухае на... България!

В българската библиотека в Тенерифе също Ухае на... България!

27 декември 2021

Българската библиотека в Тенерифе "Дас вида" получи като подарък книгата "Ухае на... България" лично от Петя Аргирова.

 

"Благодаря най-сърдечно за "вкусния" подарък. Ако ме попитат какво бих взела със себе си преди 17 години, когато тръгнах за Испания бих отговорила, вашата книга "Ухае на България". А утре ще приготвя нещо по ваша рецепта, така че дойде при мен в точното време. Весели празници и делници и нека да е вкусно!" Нели Кирилова, отговорник за българската библиотека на остров Тенерифе (вляво на първата снимка)

 

"Готварската книга на Петя "Ухае на... България" представя пъстра палитра от вкусни български гозби и рецепти, съпроводили детството на 3 поколения българи. В луксозното издание авторката сполучливо е поднесла привичките и вкуса на българското семейство в делник и празник." Соня Станчева, журналист (вдясно на първата снимка)

 

Ние искаме да подкрепим българските библиотеки по света и в България! Ако искате готварската книга "Ухае на... България" да е част и от Вашата библиотека, моля, свържете се с нас за преференциална цена!

В три нидерландски библиотеки вече "Ухае на... България"! Вижте кои са те!

прочети още

През март 2022 г. блогът Ухае на... навършва цели 9 години! Затова в периода 01.03.-15.03. можете да купите от https://uhaena.bg/ книгата "Ухае на...България" с 9% намаление!

прочети още

Пожелаваме ви много здраве, много щастие и много вкусни моменти през 2022-ра година!

прочети още

В книжарница Нисим в София ви очаква готварската книга на Петя Аргирова! Адрес на книжарницата: бул. Васил Левски 59 (на една пресечка от “Попа”).

прочети още

Ако поръчвате книгата за коледен или новогодишен подарък, единствено поръчката до 20.12.2021 г. ще Ви подсигури спокойствието, че книгата ще стигне навремре!

прочети още

Петя Аргирова често си говори за вкусни рецепти с Радио Кърджали! А ето, че в това интервю разказва и за книгата "Ухае на... България"!

прочети още