Честита Нова година!

Честита Нова година!

2 януари 2022

Пожелаваме ви много здраве, много щастие и много вкусни моменти през 2022-ра година!

 

Благодарим ви, че четете рецептите на Петя и че подкрепяте нашата мъничка семейна дейност! Всяка поръчка, която направихте през декември 2021 година, е много важна за нас! Особено впечатлени сме от тези от вас, които поръчваха направо по 2-3 книги, макар че бяха виждали книгата все още само онлайн! Какво доверие!

 

Вашата подкрепа чрез покупката на книгата "Ухае на... България" ни показва, че усилията ни си заслужават, и ни мотивират да продължим да влагаме време, средства и усилия в този и бъдещи свързани проекти!

 

Сърдечно благодарим!

 

Роси и Петя

В три нидерландски библиотеки вече "Ухае на... България"! Вижте кои са те!

прочети още

През март 2022 г. блогът Ухае на... навършва цели 9 години! Затова в периода 01.03.-15.03. можете да купите от https://uhaena.bg/ книгата "Ухае на...България" с 9% намаление!

прочети още

Българската библиотека в Тенерифе "Дас вида" получи като подарък книгата "Ухае на... България" лично от Петя Аргирова.

прочети още

В книжарница Нисим в София ви очаква готварската книга на Петя Аргирова! Адрес на книжарницата: бул. Васил Левски 59 (на една пресечка от “Попа”).

прочети още

Ако поръчвате книгата за коледен или новогодишен подарък, единствено поръчката до 20.12.2021 г. ще Ви подсигури спокойствието, че книгата ще стигне навремре!

прочети още

Петя Аргирова често си говори за вкусни рецепти с Радио Кърджали! А ето, че в това интервю разказва и за книгата "Ухае на... България"!

прочети още